Журнал для лесбійок використав образ Меркель для реклами свого нового випуску

Журнал для лесбійок використав образ Меркель для реклами свого нового випуску

17:39,
24 Липня 2015
3896

Журнал для лесбійок використав образ Меркель для реклами свого нового випуску

17:39,
24 Липня 2015
3896
Журнал для лесбійок використав образ Меркель для реклами свого нового випуску
Журнал для лесбійок використав образ Меркель для реклами свого нового випуску
Автори:
У рекламі нового випуску лесбійського журналу Straight використали образ канцлера Німеччини Ангели Меркель, відому негативним ставленням до питання легалізації одностатевих шлюбів.

Про це повідомляє Der Tagesspiegel.

Відео, у якому знялася актриса, схожа на Меркель, розмістили в Twitter видання.

Жінка, що грає Ангелу Меркель, стоїть біля вікна, спиною до глядача, з телефоном у руках і сумно хитає головою. У звуковому супроводі радіоновини мовлять, що 62% німців підтримують одностатеві шлюби. Після цього до неї наближається брюнетка в білій сукні і обіймає за талію, а «канцлер» відводить голову для поцілунку. Обличчя актриси при цьому не показують, проте фігура, зачіска і костюм роблять образ дуже впізнаваним.

Відео закінчується появою лого Straight і жіночим сміхом.

«Вся Європа ненавидить Меркель? Так, крім цієї жінки», - написано під роликом.

За інформацією німецького видання, новий комерційний журнал для лесбійок вийшов у продаж у середу, 22 липня. На думку його редакції, поточна німецька політика щодо гомосексуалістів застаріла.

Der Tagesspiegel зазначила, що відео поширили на тлі активної критики канцлера Німеччини за позицію щодо одностатевих шлюбів, яка раніше в інтерв’ю одному з німецьких відеоблогерів сказала, що «шлюбом можна назвати лише союз між чоловіком та жінкою». 

Тим часом низка українських видань дезінформувала читачів своїми інформаційними повідомленнями на цю тему, оскільки дозволила хибно тлумачити новину. До прикладу, із заголовку та ліду новини на інтернет-ресурсі журналу «Новое время» випливає, що Straight зафільмував реальну ситуацію інтимного спілкування Ангели Меркель з дівчиною. 

Нагадуємо, що раніше на сайті WikiLeaks з’явилося повідомлення про те, що Агентство національної безпеки США протягом десяти років прослуховувало ключові телефонні номери німецького керівництва. Список цілей містить 56 прізвищ співробітників відомства федерального канцлера ФРН. На сайті також розміщено ряд розшифровок переговорів Ангели Меркель, перехоплених АНБ, і список ліній, що прослуховуються.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Straight
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду