The Wall Street Journal назвав кандидатів до адміністрації Трампа

The Wall Street Journal назвав кандидатів до адміністрації Трампа

10:16,
10 Листопада 2016
1754

The Wall Street Journal назвав кандидатів до адміністрації Трампа

10:16,
10 Листопада 2016
1754
The Wall Street Journal назвав кандидатів до адміністрації Трампа
The Wall Street Journal назвав кандидатів до адміністрації Трампа
Автори:
Штаб новообраного президента США Дональда Трампа розпочав відбір кандидатів на ключові посади у майбутній адміністрації, яку потрібно буде сформувати у січні 2017 року.

Про це повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на джерела, близькі до штабу. 

Губернатор Нью-Джерсі Кріс Крісті, який очолює команду перехідного періоду, став одним з кандидатів на пост генерального прокурора. На цю посаду також розглядають кандидатури губернатора Арканзаса Аса Хатчінсона, колишнього спікера Палати представників Конгресу Ньюта Гінгріча та колишнього мера Нью-Йорка Рудольфа Джуліані. Останній заявив виданню, що його не цікавить робота генпрокурора. 

На посаду міністра охорони здоров’я і соціальних служб розглядають губернатора Луїзіани Боббі Джиндла і колишнього нейрохірурга Бена Карсона, який поступився Трампу в республіканських праймеріз. Пост міністра внутрішніх справ запропонували губернатору Оклахоми Мері Феллін. 

У команді перехідного періоду також є група, яка вивчає, як Трамп може у короткі терміни виконати обіцянку щодо будівництва стіни на південному кордоні США для запобігання нелегальній імміграції. 

Трамп отримав 306 голосів виборників проти 232 голосів у його суперниці від Демократичної партії Гілларі Клінтон. При цьому Гілларі Клінтон набрала більше голосів виборців про країні в цілому. 

10 листопада Трамп відвідає Білий дім для зустрічі з діючим президентом Бараком Обамою. З цього дня обраний президент також отримуватиме щоденні доповіді про стан національної безпеки. 

Раніше MediaSapiens писав про збої в роботі сайту державної міграційної служби Канади на тлі підрахунку голосів на президентських виборах у США. В цілому в ЗМІ пов'язують збої в роботі сайту канадської міграційної служби з тим, що американські користувачі почали масово відвідувати сайт, який в результаті не впорався з навантаженням. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Дональд Трамп, afm.news
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду