Спічрайтер Меланії Трамп пояснила запозичення в її промові

Спічрайтер Меланії Трамп пояснила запозичення в її промові

12:07,
22 Липня 2016
2887

Спічрайтер Меланії Трамп пояснила запозичення в її промові

12:07,
22 Липня 2016
2887
Спічрайтер Меланії Трамп пояснила запозичення в її промові
Спічрайтер Меланії Трамп пояснила запозичення в її промові
Автори:
Мередіт Маківер, спічрайтер Меланії Трамп, пояснила запозичення в її виступі на Республіканському національному конвенті з минулих промов першої леді США Мішель Обами.

Офіційне звернення Мередіт Маківер, спічрайтера Меланії Трамп, було опубліковане на сайті кандидата в президенти США Дональда Трампа. В ньому йдеться про те, що під час обговорення різних варіантів публічної промови, Меланія Трамп ділилася думками, які хотіла донести до народу США, і розповідала про людей, які її надихають. Оригінальні фрази увійшли в остаточний варіант промови помилково.

«Мішель Обама - одна з тих, кого (Меланія) завжди любила. По телефону вона прочитала мені кілька фраз з її промови для прикладу. Я записала їх і пізніше включила в чорновий варіант, який згодом перетворився в підсумкову промову. Я не перевіряла промови пані Обами. Це було моєю помилкою, і я відчуваю себе жахливо через той хаос, в який я втягнула як Трампів, так і пані Обаму. Я не хотіла нікому заподіяти шкоди», - написала Мередіт Маківер.

Маківер запропонувала свою відставку Дональду Трампу, однак він її не прийняв, заявивши, що люди час від часу «роблять невинні помилки і вчаться на них». Політик також іронічно прокоментував у Twitter: «Медіа витрачають більше часу на аналіз промови моєї дружини, ніж ФБР - на аналіз листів Гілларі Клінтон».

Нагадаємо, Федеральне бюро розслідувань США протягом року розслідувало використання Клінтон електронної пошти приватного сервера для відправки службових документів. На той час вона обіймала посаду держсекретарки США. Директор ФБР Джеймс Комі зазначив, що слідчі виявили прецеденти «вкрай необережного» поводження з електронною поштою: щонайменше 110 листів містили інформацію, яка була секретною на момент їх відправлення.

За даними дослідження компанії SMG Delta, Дональд Трамп заробив близько $ 2 млрд завдяки увазі ЗМІ. Також, згідно зі звітом Центру дослідження медіа та політики при Гарварді, Трамп маніпулював новинними медіа, отримуючи мільярди доларів безкоштовного ефірного часу, і домінуючу присутність на телебаченні. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Seattle times
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду