Фейсбук дозволив додавати теги сторінок на фото

00:00,
12 Травня 2011
2319

Фейсбук дозволив додавати теги сторінок на фото

00:00,
12 Травня 2011
2319
Фейсбук дозволив додавати теги сторінок на фото
Функція обіцяє перетворити наші приватні фото на колекцію брендів.

Поки приватні користувачі фейсбука перетравлюють новину про те, що їхні персональні дані кілька років потрапляли до рук рекламних та маркетингових компаній через небезпечні додатки, адміністрація мережі зробила цим компаніям новий приємний подарунок. Як повідомляє блог Inside Facebook, від сьогодні всі користувачі соцмережі зможуть позначати на фотографіях бренди, додаючи теги відповідних корпоративних сторінок.

 

У фейсбуку з’явився вибір між тегами «Люди» та «Бренди і продукти», але вже відомо, що розробники мережі працюють над розширенням вибору варіантів. Поставити тег на фото означає фактично додати до нього пряме посилання на відповідну сторінку компанії чи товару. Отже, цей новий інструмент має привернути увагу маркетологів та рекламістів.

 

Перегляд фото – один із найпопулярніших сервісів фейсбука. Кількість переглядів фотографій постійно зростає. Отже, потенційно розміщення теґа бренду на фото може дати з часом значну кількість відвідувань сторінки, на яку веде посилання.

 

Не секрет, що на приватних фото люди перебувають в оточенні різних товарів та предметів, що мають зв’язок із компаніями та брендами: одягу, напоїв, їжі, іграшок тощо.  Тепер на цьому несподіваному продакт-плейменті можна буде заробляти. Будь-яке фото вашого друга з останньої вечірки стає знахідкою для розкрутки різних товарів: банка пива в його руці, кросівки та джинси, телевізор на задньому плані або смартфон, забутий кимось між тарілками на столі – все це може бути позначене тегами.

 

Фейсбукові лишається знайти ефективний спосіб уникнення зловживань новою опцією. Адже нескладно уявити новий конкурс від компанії, яка заохочуватиме заліплення її тегами фотографій усіх, хто не заховався. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
simplyzesty.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду