У США пасажира зареєстрували на рейс через акаунт у Facebook

00:00,
23 Грудня 2013
931

У США пасажира зареєстрували на рейс через акаунт у Facebook

00:00,
23 Грудня 2013
931
У США пасажира зареєстрували на рейс через акаунт у Facebook
Адміністрація транспортної безпеки США (Transportation Security Administration, TSA) дозволила пасажиру, який забув посвідчення особи вдома, зареєструватися на рейс через Facebook, повідомляє Mashable.

Зак Клейн (Zach Klein), співзасновник Vimeo, повідомив про цей прецедент у Twitter: «Приїхав в аеропорт, зрозумів, що забув ID вдома. TSA дозволила скористатися своїм профайлом на Facebook натомість».

Згодом він уточнив, що нічого особливо в події немає, оскільки «у правилах TSA йдеться про використання "відкритих баз даних" для ідентифікації особи».

Речник TSA підтвердив у коментарі Mashable, що Адміністрація користується цим правилом протягом певного часу. Водночас «відкриті бази даних» автоматично не означають використання соціальних мереж.

Так, на прохання ресурсу уточнити, які із соціальних мереж TSA використовує для ідентифікації особи, там відповіли наступне: «Ми не використовуємо сайти соціальних мереж для підтвердження особи пасажира. Ми використовуємо відкриті бази даних».

Незважаючи на таку нечітку дефініцію, Mashable все ж вбачає позитивний крок у тому, що в TSA скористалися даними з Facebook, і робить висновки, що соціальні мережі набувають все більшого значення у сучасному світі.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
nunezreport.blogspot.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду