Медіа-сором’язливий Марк Цукерберг та партнерство Facebook зі Skype може стати критичним для Google+

00:00,
7 Липня 2011
1153

Медіа-сором’язливий Марк Цукерберг та партнерство Facebook зі Skype може стати критичним для Google+

00:00,
7 Липня 2011
1153
Медіа-сором’язливий Марк Цукерберг та партнерство Facebook зі Skype може стати критичним для Google+
  Партнерство соціальної мережі Facebook та ключового провайдера інтернет-телефонії Skype може стати достатньо вагомим дестабілізуючим фактором для запущеного минулого тижня проекту Google+, повідомляе The Daily Telegraph.

 

Віднедавна користувачі Facebook отримали можливість урізноманітнити власне інтернет-спілкування організацією відео-чату, що працюватиме на основі надзвичайно популярної технології Skype. Ця функція дозволяє створювати відео-конференції із обраними співрозмовниками простим натисканням кнопки Call.

 

Насправді, багато експертів, а також безпосередньо користувачів здивовані, що подібна інтеграція не відбулася раніше, оскільки вона є достатньо логічним продовженням соціальної взаємодії між людьми у інтернеті.

 

«Марк Цукерберг, засновник Facebook, а також виконавчий директор, зазвичай доволі-таки медіа-сором’язливий, – відзначає The Daily Telegraph. – Однак він виконав фантастичну роботу для відведення уваги від Google+, нової соціальної мережі від пошукового гіганта, яка була запущена минулого тижня, піддразнюючи журналістів під час відвідування Сіетлського офісу Facebook новинами про запуск «надзвичайного» продукту, що відбудеться найближчим часом».

 

28 червня корпорація Google втілила в життя давні амбіції вийти на ринок соціальних мереж і оголосила про запуск проекту Google+, котрий одразу ж назвали головним конкурентом найбільної в світі соціальної мережі Facebook. Кількість користувачів Facebook складає 750 млн. людей – що є, відповідно, однією дев’ятою від усього населення планети. До недавнього моменту саме можливість відео-спілкування була однією із небагатьох ключових відмінностей, якими відрізнявся Google+ від свого основного конкурента.

 

За матеріалами The Daily Telegraph

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду