Британські таблоїди активно рекламують себе на фоні краху News of the World

00:00,
19 Липня 2011
1130

Британські таблоїди активно рекламують себе на фоні краху News of the World

00:00,
19 Липня 2011
1130
Британські таблоїди активно рекламують себе на фоні краху News of the World
Закриття News of the World спричинило підвищення уваги до інших британських таблоїдів: на фоні краху лідера із 168-річною історією конкурентні видання розгорнули активну рекламну кампанію, повідомляє Guardian.

 

Після закриття News of the World активну рекламну кампанію розгорнули інші британські суботні таблоїди, зокрема The People, Daily Star Sunday, Sunday Times, та Sunday Express.

 

Найбільшим ростом продажів відзначилася Sunday Mirror. Наклад газети стрімко росте, і склав уже близько 1,9 млн. Кількість проданих екземпліряв видання з моменту закриття колишнього лідера цього ринку News of the World зросли на 60%. Guardian відзначає, що не останню роль в цьому відіграла широка телевізійна рекламна кампанія, яку розгорнула редакція Sunday Mirror після краху видання Руперта Мердока.

 

За матеріалами Guardian

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду