Перша офіційна статистика Google+: майже 6000 українських користувачів

00:00,
2 Серпня 2011
2131

Перша офіційна статистика Google+: майже 6000 українських користувачів

00:00,
2 Серпня 2011
2131
Перша офіційна статистика Google+: майже 6000 українських користувачів
Згідно останніх досліджень, середньостатистичний користувач Google+ – холостий чоловік, інженер, що проживає у США і працює у Google, IBM, Accenture, Infosys або на фрілайнсі.  

Проект Bime, що спеціалізується на аналітиці зокрема медійного бізнесу, анонсував результат власного дослідження, присвяченого вивченню поточної аудиторії Google+.

 

Більшість користувачів інноваційного проекту Google – холості чоловіки віком від 25 до 34 років.

 

При цьому ТОП-5 місць роботи середноьстатистичного користувача Google+ сформували гіганти IT-індустрії – Google, IBM, Infosys, Accenture та зайнятість у форматі фрілайнсу. Співробітники Apple та Microsoft поки що не надто активні у соціальній мережі.

 

Фото: AIN.

 

Переважна більшість зареєстрованих у Google+ (433 тис.) проживає у США.

 

Приємною новиною виявилася наявність у дослідженні України з достатьно високою у порівнянні з іншими західноєвропейськими країнами кількістю користувачів Google+. Згідно статистики Bime, нагадаємо, першої офіційно оприлюдненої статистики щодо Google+ і Укріїни, число користувачів в Україні складає 5923. Такі країни як Чехія, Словенія, Австрія, Румунія та Прибалтійські країни взагалі не фігурують у списку.

 

За матеріалами AIN

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду