Королівський театр Ковент-Гарден – мистецтво у iPad та iPhone

00:00,
12 Листопада 2011
1387

Королівський театр Ковент-Гарден – мистецтво у iPad та iPhone

00:00,
12 Листопада 2011
1387
Королівський театр Ковент-Гарден – мистецтво у iPad та iPhone
Британський Королівський театр Ковент-Гарден інтегрує свій контент у App Store.

Королівський театр Ковент-Гарден (Theatre Royal, Covent Garden) переносить мистецтво у iPad, iPhone та iPod Touch. Саме для цих гаджетів за ініціативи театру була створена нова гра, яка отримала назву Show Must Go On («Шоу повинно тривати»).

У App Store гра з’явилася 10 листопада. Show Must Go On пропонує користувачам iPad, iPhone та iPod Touch стати режисером Королівського театру, керуючи постановкою опер «Кармен» та «Весілля Фігаро», а також балетів «Лускунчик» і «Лебедине озеро».

У серії з п’яти міні-ігор потрібно до підняття театральної завіси знайти ноти, зібрати реквізит, організувати світлове шоу та одягнути солістів. Після виконання всіх завдань гравець опиняється у «глядацькій залі», де у форматі відеоролику бачить власну «постановку».

Королівський театр Ковент-Гарден. Фото: OG. Uploaded with ImageShack.us

Саундтрек гри за участі Саймона Реттла (Simon Rattle) і Елізабет Шварцкопф (Elisabeth Schwarzkopf) надано лейблом  EMI Classics. До речі, діапазон звукових ефектів було взято безпосередньо із Королівського театру.

«Великобританія славиться своїм досвідом в ігровій індустрії. Інтеграція у цю нішу є цілком логічним кроком для нас – оскільки ми все більше і більше розвиваємо присутність нашого контенту на цифрових мультиплатформах», – відзначив Тоні Холл (Tony Hall), виконавчий директор Королівського театру Ковент-Гарден.

За матеріалами The Stage

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
MediaSapiens
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду