У Австралії встановили новий рекорд з тривалості радіоінтерв’ю

00:00,
12 Грудня 2011
1317

У Австралії встановили новий рекорд з тривалості радіоінтерв’ю

00:00,
12 Грудня 2011
1317
У Австралії встановили новий рекорд з тривалості радіоінтерв’ю
Журналіст ABC Radio Річард Гловер взяв 24-годинне радіоінтерв’ю у письменника Пітера Фітц-Саймонса, тим самим побивши попередній рекорд Книги рекордів Гіннеса у 12 годин 30 секунд.

Журналіст ABC Radio Річард Гловер (Richard Glover) встановив світовий рекорд найдовшого радіоінтерв’ю, спілкуючись із журналістом і письменником Пітером Фітц-Саймонсом (Peter FitzSimons) протягом 24-х годин.

Інтерв’ю розпочалося у студії ABC Radio в Сіднеї о десятій ранку в неділю, 11 грудня, і завершилося о десятій ранку понеділка, 12 грудня. Гловер спілкувався із Пітером Фітц-Саймонсом, торкаючись тем його життя та написаних ним книг.

Інтерв’ю із письменником і журналістом стало новим рекордом Книги рекордів Гіннеса. Представники Книги рекордів слідкували за розмовою Гловера і  Фітц-Саймонса, запобігаючи порушенню правил, які могли б завадити реєстрації рекорду – зокрема, жодне питання не повинне дублюватися і жодна інша особа не повинна бути учасником бесіди.

Річард і Пітер побили попередній рекорд, встановлений 2009-го року в Іспанії Педро Руісом (Pedro Ruiz). Іспанське інтерв’ю тривало 12 годин 30 секунд.

24-годинне інтерв’ю Гловер завершив, задавши письменнику питання, яке «цікавить усю націю» – чому його гість носить на голові цю «ідіотську, ідіотську бандану». Фітц-Саймонс відповів: «Мені вона подобається... А що тут такого?».

За матеріалами ABC

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ABC
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду