Обама провів віртуальне інтерв’ю з користувачами соцмедіа

00:00,
31 Січня 2012
1276

Обама провів віртуальне інтерв’ю з користувачами соцмедіа

00:00,
31 Січня 2012
1276
Обама провів віртуальне інтерв’ю з користувачами соцмедіа
У своїй першій віртуальній бесіді з користувачами інтернету Барак Обама висловився на захист прав США на удари по базах терористів у Пакистані, заявив про необхідність захисту прав на інтелектуальну власність та розповів про плани на 20-річчя з дня свого весілля.

Перше повністю віртуальне інтерв’ю президента США з користувачами соцмедіа відбулося у понеділок за допомогою сервісів YouTube та Google+.

Під час цієї зустрічі Обама, зокрема, підкреслив необхідність повітряної атаки по базах терористів у Пакистані, додавши: «У переважній більшості, це були точкові удари, направлені проти «Аль-Каїди» та її однодумців, і ми були дуже обережні при здійсненні цих ударів. Це точкові зусилля, направлені проти активних терористів, які намагалися завдати шкоди американцям, американським об’єктам, американським базам і так далі».

Торкнувся американський президент також і питань захисту інтелектуальної власності. «Інтелектуальна власність – дуже важливий експорт для нас, однак необхідно також захищати фундаментальну основу інтернету як відкритої і прозорої системи», – відзначив Барак Обама.

Відповідаючи на питання особистого характеру, президент відмовився продемонструвати свої танцювальні здібності, зізнавшись, що перша леді над ним жартує. Також Обама повідомив, що романтичне святкування 3 жовтня 20-річного ювілею його весілля можуть дещо зіпсувати майбутні президентстські вибори, які відбуватимуться 6 листопада.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
The Epoch Times
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду