Розпочато міжнародний конкурс блогів The Bobs

00:00,
13 Лютого 2012
1168

Розпочато міжнародний конкурс блогів The Bobs

00:00,
13 Лютого 2012
1168
Розпочато міжнародний конкурс блогів The Bobs
13 лютого розпочався прийом заявок на міжнародний конкурс блогів та інтернет-спільнот The Bobs – Deutsche Welle Blog Awards.

Багатомовність – характерна риса конкурсу. До участі у The Bobs запрошуються блоги на 11 мовах: англійською, арабською, бенгальською, індонезійською, іспанською, китайською, німецькою, персидською, португальською, російською та французькою.

Переможців The Bobs обиратиме міжнародне журі, члени якого представляють 11 мов конкурсу.

«Такий підхід допоможе нам виділити переможців, які не просто користуються популярністю у широкої публіки, але й отримають високу оцінку професіоналів – інтернет-експертів та авторитетних блогерів», – йдеться на офіційному сайті The Bobs.

Під час одноденного засідання, яке відбудеться на початку травня у Берліні, жюрі обере переможців у шести міжнародних номінаціях. Переможці обиратимуться незалежно від думки співробітників організатора конкурсу – Deutsche Welle.

Як відзначають організатори, перелік номінацій The Bobs з минулого року практично не змінився. Особливою темою цього року є «Освіта та культура», тематичною нагородою буде відзначено автора кращого ресурсу освітньо-культурної тематики.

Подати заявку на конкурс можна до 13 березня 2012 року. Для цього необхідно зареєструватися на сайті конкурсу як користувач Facebook, Twitter, Вконтакте, Sina Weibo, або скористатися сервісом OpenID.

Етапи конкурсу:

– Реєстрація кандидатів: з 13 лютого до 13 березня;

– Онлайн-голосування: з 2 квітня до 2 травня;

– Оголошення переможців: 2 травня;

– Нагородження переможців: 26 червня, у рамках конференції Deutsche Welle Media Forum у Бонні.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: The Bobs.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду