Facebook створює нові можливості для рекламодавців

00:00,
1 Березня 2012
1037

Facebook створює нові можливості для рекламодавців

00:00,
1 Березня 2012
1037
Facebook створює нові можливості для рекламодавців
Серед нових функцій – інтеграція преміум-реклами у мобільні додатки і створення рекламних платформ на logout-сторінці.

Facebook розширює преміум-формат реклами, дозволяючи розміщувати рекламні повідомлення у стрічці новин версії сайту для мобільних гаджетів, повідомив директор з глобального маркетингу Майк Хеффлінгер (Mike Hoefflinger) на конференції для маркетологів fMC у Нью-Йорку.

Дотепер соціальна мережа мало уваги приділаля монетизації своїх мобільних додатків  однак перед IPO Facebook необхідно продемонструвати потенційним інвесторам різноманітність джерел свого прибутку.

Ще однією рекламною інновацією Facebook, на яку варто очікувати у квітні, стане можливість опублікувати рекламу на logout-сторінці. Як відзначає Facebook, для рекламодавців це буде вигідною пропозицією – щодня з сайту вилогінюються близько 37 млн. користувачів.

Крім того, вже офіційно  підтверджено, що Facebook створив новий формат для сторінок брендів, який надаватиме компаніям більш широкий, у порівнянні із звичайними facebook-акаунтами, спектр можливостей для вигідного промоушну своєї компанії.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Giga Om
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду