Facebook анонсував новий тип реклами у мобільній версії

00:00,
9 Серпня 2012
1134

Facebook анонсував новий тип реклами у мобільній версії

00:00,
9 Серпня 2012
1134
Facebook анонсував новий тип реклами у мобільній версії
Facebook продовжує стратегію монетизації своєї мобільної версії.

Новий тип реклами орієнтовано, зокрема, на розробників ігор – реклама демонструється у вигляді блоків із заголовком «Спробуйте ці ігри», пише TechCrunch.

Крім цього, у блоці відображається кількість друзів, які грають в ту чи іншу гру – якщо такі є. Новий тип реклами також дозволить використати налаштування таргетингу, включно із віком, статтю та місцем проживання.

У розділі для девелоперів на сайті Facebook опубліковано запрошення взяти участь в бета-тестуванні і вирішити, в який сегмент ринку вони хочуть виходити – додатків для IOS або для Android.

Наприклад, якщо користувач грав в диснеївську Gardens of Times на ноутбуці або домашньому комп’ютері, йому може бути запропоновано встановити інші ігри подібного жанру на свій мобільний пристрій.

Якщо клієнт вирішить скористатися таким посиланням, то він потрапить у відповідний розділ інтернет-магазину, де зможе купити програму.

Facebook зацікавлений у розвитку монетизації свого мобільного додатку. «Люди, які користуються нашими мобільними сервісами – більш активні клієнти Facebook, ніж ті, хто користується тільки версією для комп’ютера», – зауважує засновник Facebook Марк Цукерберг.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Sociable 360
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду