Джеймс Мердок залишив посаду керівника News International

00:00,
1 Березня 2012
1114

Джеймс Мердок залишив посаду керівника News International

00:00,
1 Березня 2012
1114
Джеймс Мердок залишив посаду керівника News International
Син медіамагната Руперта Мердока Джеймс більше не обійматиме посаду голови News International – британського підрозділу медіаімперії Мердока News Corporation.

При цьому Мердок-молодший збереже три інші посади – голови правління, заму операційного директора та виконавчого директора з міжнародних операцій News Corporation.

Як повідомляє The Hollywood Reporter, вести газетний бізнес у Великобританії буде Том Мокрідж (Tom Mockridge), виконавчий директор News International.

«З успішним запуском The Sun on Sunday та введенням нових бізнес-практик в усіх виданнях News International зараз має сильну ринкову позицію, і це хороша основа для вибудовування майбутніх успіхів», – відзначив Джеймс Мердок (James Murdoch), який нещодавно переїхав до Нью-Йорку.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Джеймс Мердок (James Murdoch) / The Hollywood Reporter
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду