Guardian зняла кінематографічний ролик із Трьома Поросятами у головних ролях

00:00,
2 Березня 2012
1165

Guardian зняла кінематографічний ролик із Трьома Поросятами у головних ролях

00:00,
2 Березня 2012
1165
Guardian зняла кінематографічний ролик із Трьома Поросятами у головних ролях
Відео, у художній цінності якого ми не маємо права сумніватися, створене у рамках нової кампанії Guardian із поширення принципів громадянської журналістики у блогах і соціальних медіа як доповнення до традиційної редакційної роботи. Ідея відео підсумована девізом The Full Picture («Повна картина»).

Поросята звинувачуються у тому, що вони начебто вбили і з’їли Сірого Вовка. Guardian висвітлює те, що відбувається на місці подій, демонструючи на сайті репортажі з місця арешту і судовий процес над героями.

Однак паралельно з цим своє журналістське розслідування проводять блогери, розповсюджуючи у соціальних мережах пости, в яких спливають нові, неоприлюднені Guardian, факти.

Посередництвом цих збірних образів нам ілюструють реальнії сучасної журналістики, яку вже складно назвати повною без соціальних медіа.

Головний редактор Guardian Алан Расбріджер (Alan Rusbridger) у своєму відеозверненні констатує: «Журналісти – не єдині експерти у всьому світі, і не можуть об’єктивно та повно розповісти про все», пояснюючи очевидну думку про те, що журналістика 20 і 21 століття суттєво відрізняється.

Як відомо, Guardian активно співпрацює із своїми читачами, наприклад заохочує їх постачати редакції новинні приводи. Кінематографічний ролик Guardian завершується словами The Full Picture. The Guardian (Повна картина. The Guardian), ілюструючи стратегію видання, направлену на прозорість і інтеграцію соціальної складової у діяльність редакції.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Кадр з ролику Guardian
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду