Генеральний директор ВВС Марк Томпсон повідомив про свою відставку

00:00,
19 Березня 2012
1350

Генеральний директор ВВС Марк Томпсон повідомив про свою відставку

00:00,
19 Березня 2012
1350
Генеральний директор ВВС Марк Томпсон повідомив про свою відставку
Генеральний директор ВВС Марк Томпсон збирається восени цього року покинути корпорацію, повідомляє  ВВС.

Про це він сказав своїй команді особисто, зауваживши, що збирається допрацювати до Олімпійських ігор 2012 року та святкування ювілею королеви.

Томпсон подякував усім за роботу та назвав ВВС «найкращою телерадіомовною корпорацією у світі».  «Це була велика честь допомогти вам зберегти Бі-Бі-Сі на першому місці впродовж останніх восьми років», додав він.

Марк Томпсон очолив ВВС у 2004 році. За цей час компанія пережила низку скандалів, урізання бюджету та скорочень співробітників.

Томпсон обіймав посаду генерального директора упродовж майже восьми років – довше, ніж будь-який інший його попередник, починаючи з 1970-х років. Він відповідав за діяльність телебачення, радіо і сайтів, яку здійснювали у всьому світі 20 тисяч співробітників.

Його можливими наступниками називають Гелен Боуден (Helen Boaden), яка очолює службу новин BBC,  Керолайн Томсон (Caroline Thomson), яка відповідає за всю поточну роботу найбільшої в світі медіа-корпорації, та директора ITV  Пітера Фінчема (Peter Fincham).

Та хто б не обійняв цю посаду, відзначає BBC, у зв’язку з новою фінансовою політикою корпорації, йому доведеться вдовольнятися нижчою  зарплатою, ніж пакетна грошова винагорода в 671.000 фунтів стерлінгів, яку отримував Марк Томпсон.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду