Соцмережі – не джерело трафіку, вважає керівник Медіа Лабораторії РІА Новини

00:00,
22 Березня 2012
1177

Соцмережі – не джерело трафіку, вважає керівник Медіа Лабораторії РІА Новини

00:00,
22 Березня 2012
1177
Соцмережі – не джерело трафіку, вважає керівник Медіа Лабораторії РІА Новини
«Не варто розраховувати на соціальні мережі як на джерело трафіку» - вважає Василь Ґатов, керівник Медіа Лабораторії РІА Новини.

«Швидше за все, навіть у перспективі декількох років вони не замінять пошук і те, що називається приватною дистрибуцією» - переконаний експерт, повідомляють РІА Новини.

Проте соціальні мережі, на його думку, «дозволяють дуже чітко спостерігати за порядком денним та знаходитися в тій ситуації, коли користувачі активно оцінюють ті елементи, які ти вводиш в публічну сферу».

Соціальні медіа дозволяють професійним журналістам відслідковувати дії ключових ньюзмейкерів, збирати альтернативні думки аудиторії про ті чи інші події та робити об’єктивні висновки, вважає Василь Ґатов.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
РІА Новини
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду