Відкривається український штаб Вконтакте

00:00,
28 Березня 2012
1141

Відкривається український штаб Вконтакте

00:00,
28 Березня 2012
1141
Відкривається український штаб Вконтакте
28-го березня відбудеться офіційне відкриття офісу Вконтакте в Україні. Керівником офісу призначено Наталю Якуніну.

Про це повідомляється на офіційній сторінці українського штабу у соцмережі. Бажаючі мали шанс потрапити на вечірку з нагоди відкриття офісу. Для цього потрібно було намалювати графіті на тему Вконтакте і української символіки на сайті  http://durov2024.ru/ua/    

Найуспішніші роботи адміністрація розмістила тут.  Як повідомили на офіційній сторінці, запрошення отримають 15 переможців.

Керівник українського штабу – Наталя Якуініна, а менеджер зі зв'язків з громадськістю – Влад Леготкін.

Про наміри відкрити український офіс Ілля Перекопський, заступник гендиректора Вконтакте, повідомляв ще у серпні, коли компанія шукала приміщення для оренди. За словами Перекопського, зустрічати гостей в офісі має «найкрасивіша дівчина Києва».

Планувалось, що в українській команді протягом найближчого року буде працювати 5-10 людей,  про це говорив Перекопський в інтерв’ю для ain.ua: «Ми не будемо “роздувати” штат, як це люблять робити інші успішні компанії. Ситуація, коли не всі співробітники знайомі один з одним – неприйнятна. Ми будемо намагатися до останнього зберегти свою "атмосферу стартапа"». 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Вконтакте
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду