LiveJournal допоможе блогерам «монетизуватися»

00:00,
25 Квітня 2012
1033

LiveJournal допоможе блогерам «монетизуватися»

00:00,
25 Квітня 2012
1033
LiveJournal допоможе блогерам «монетизуватися»
Про заплановані до введення способи монетизації контенту Ілля Дронов розповів у своєму ЖЖ.

Як відзначає Ілля Дронов, нововведення стосуватимуться не тільки монетизації, але і розкрутки власних журналів, оскільки це речі взаємоповʼязані.

Користувачі зможуть розміщувати у своєму журналі рекламні блоки, так звані Self Promo, при чому правила розміщення такого блоку будуть гнучкими і їх визначатиме сам власник журналу.

«Тобто, він зможе дозволити або заборонити там комерційну рекламу, може дозволити одним користувачам розміщувати безкоштовно, а іншим взагалі заборонити користуватися цим сервісом», − пише Дронов.

При цьому блок розташовуватиметься на всіх сторінках журналу, тобто, буде відображатися як у старих так і у нових дописах.

На сторінці допису блок відображатиметься між власне постом і коментарями до нього:

Фото: блог Іллі Дронова.

Ще одним новим інструментом буде можливість призначати ціну за репост. Самі репости зміняться кардинально: у журнал автора вставлятиметься оригінал посту від імені його власника, таким чином всі коментарі і трафік зараховуватимуться на користь автора, а до рейтингу завжди потраплятиме оригінал публікації, а не його копії.

Дронов також повідомив, що нові інструменти монетизації буде запущено одночасно з грантовою програмою допомоги маловідомим блогерам. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ЖЖ планує підтримувати маловідомі, проте цікаві блоги, спільноти, а також стимулювати створення нових цікавих журналів.

При цьому сума гранту складатиме 30 млн. «жетонів», які журнали, що їх отримають, зможуть витратити на «промо, платні сервіси, подарунки користувачам чи будь-які інші речі, на які ці жетони можна витратити». Дронов пояснював тоді, що журнали також отримають «маркетингову підтримку з боку ЖЖ та за його межами».

У нинішньому пості Дронов додає, що жетони можна буде виводити у реальні гроші − причому як у російські рублі, так і в долари США.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
MediaSapiens
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду