Українська Wikipedia співпрацюватиме з харківським університетом імені Каразіна

00:00,
24 Травня 2012
1456

Українська Wikipedia співпрацюватиме з харківським університетом імені Каразіна

00:00,
24 Травня 2012
1456
Українська Wikipedia співпрацюватиме з харківським університетом імені Каразіна
Студенти та аспіранти університету писатимуть статті до української Wiki, повідомляє фонд «Вікімедіа Україна».

Між Харківським національним університетом імені Каразіна та громадською організацією «Вікімедіа Україна» 22 травня 2012 року було підписано угоду про співпрацю.

Угода передбачає написання статей до української Wiki студентами та аспірантами університету – замість навчальних рефератів.

Крім того, «Вікімедіа Україна» надаватиме допомогу студентам і викладачам з основ написання та редагування статей в українській енциклопедії та консультуватиме їх щодо механізмів перевірки особистого внеску до Wiki-статей, йдеться в угоді.

«Вікімедіа Україна» також здійснюватиме технічну підтримку роботи окремого спеціального проекту, який вже створено в українській Wiki – «Проекту ХНУ імені В. Н. Каразіна».

У свою чергу Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна надаватиме консультаційну допомогу членам громадської організації «Вікімедіа Україна» та іншим вікіпедистам з наукових питань у різних сферах науки.

Університет, як відзначає «Вікімедіа Україна», також приділятиме увагу наповненню української Wiki матеріалами та фото своїх відомих представників – вихованців та викладачів.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Pellet Mill Equipment
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду