Apple відмовиться від Google Maps на користь власного картографічного сервісу

00:00,
12 Червня 2012
1280

Apple відмовиться від Google Maps на користь власного картографічного сервісу

00:00,
12 Червня 2012
1280
Apple відмовиться від Google Maps на користь власного картографічного сервісу
Серед особливостей нового картографічного сервісу від Apple – висока якість зображення та 3D-моделі місцевості.

На конференції розробників софту у Сан-Франциско Apple представила нову операційну систему для iPad, iPod та iPhone iOS6. У ній компанія відмовилася від картографічного сервісу Goolge, замість цього Apple працюватиме з власними картами, повідомляє BBC.

Керуючий директор Apple Тім Кук розповів, що запуск бета-версії iOS6 заплановано на сьогодні, а користувачам вона буде доступна не пізніше цієї осені.

Нова ОС буде безкоштовною для власників iPhone 4S, iPhone 4 та iPhone 3GS, а також планшетів iPad, iPad2 і плеєрів четвертого покоління iPod touch.

Серед додаткового функціоналу Apple-картографії – можливість підключити голосову підказку, що дозволить водіям не відволікаючись використовувати карти за кермом.

Запуск власного картографічного сервісу дозволить Apple отримати додаткові шляхи монетизації своїх послуг, відзначає аналітик компанії Gather Кароліна Міланезі.

«Власний картографічний сервіс відкриває перед Apple широкі можливості – більше дізнаватися про дії своїх користувачів, зберігати цю інформацію та згодом використовувати її з метою просування реклами», – зауважує вона.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
MWDD
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду