Facebook дозволить шукати користувачів, які знаходяться поруч

00:00,
25 Червня 2012
2594

Facebook дозволить шукати користувачів, які знаходяться поруч

00:00,
25 Червня 2012
2594
Facebook дозволить шукати користувачів, які знаходяться поруч
Facebook працює над запуском функції Find Friends Nearby, що дозволяє користувачам бачити, хто з інших користувачів знаходиться поруч, повідомляє TechCrunch з посиланням на одного з розробників.

Представники Facebook поки що не анонсували функцію офіційно, проте вона вже працює у тестовому режимі в мобільних додатках Facebook для iPhone та Android, пише TechCrunch.

У коментарі до цієї новини на TechCrunch один з розробників Райан Паттерсон (Ryan Patterson) розповідає, що першопочатково сервіс повинен був називатися Friendshake, однак потім було вирішено використовувати більш довгу назву, додає видання.

Робота над сервісом триває близько 2 місяців, з того моменту як Facebook оголосила про придбання мобільного додатку Glancee, що дозволяє знаходити людей поруч з користувачем.

Для того, щоб функція праціювала, необхідно авторизуватися у Facebook та на платформі сервісу Find Friends Nearby, таким чином можна побачити, хто з друзів, або ще незнайомих людей, знаходиться поруч.

Про офіційний запуск функціоналу поки що нічого не відомо.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
News Flap
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду