Google запустила кампанію на підтримку прав геїв

00:00,
9 Липня 2012
1212

Google запустила кампанію на підтримку прав геїв

00:00,
9 Липня 2012
1212
Google запустила кампанію на підтримку прав геїв
Кампанія отримала назву Legalise Love / Легалізувати любов: у Google з’явився спеціальний розділ, присвячений боротьбі за права геїв, пише The Washington Post.

Програма Legalise Love, направлена на підтримку представників сексуальних меншин у тих країнах, де гомосексуальні шлюби заборонені на законодавчому рівні.

Зокрема, програма сконцентрується на Сингапурі, де одностатєві стосунки переслідуються законом, і Польщі, де вони не визнаються законодавчо, відзначає видання.

Google підтримує геїв вже декілька років поспіль – так, у 2008-му співзасновник компанії Сергій Брін висловив протест проти пропозиції прописати у законодавстві штату Каліфорнія можливість реєструвати шлюб лише чоловіку та жінці.

У 2012 році більше 1,5 тис. працівників Google взяли участь у гей-парадах  (Gay Pride), що проходили у Бостоні, Чикаго, Нью-Йорку, Сан-Франциско, Сан-Паулу, Тель-Авіві та Варшаві.

Google також відзначає, що компанія турбується про атмосферу, у якій працюють її співробітники. Зокрема, для Google важливо, щоб вони «були самими собою» та «процвітали».

Важливим є те, щоб представники гей-спільноти не відчували себе дискомфортно – як у офісах Google в усьому світі, так і поза їх межами, наголошує компанія.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Google System
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду