У пошуку Google з’явився калькулятор з голосовим управлінням

00:00,
26 Липня 2012
2149

У пошуку Google з’явився калькулятор з голосовим управлінням

00:00,
26 Липня 2012
2149
У пошуку Google з’явився калькулятор з голосовим управлінням
Про апгрейд Google-калькулятора повідомляє TechCrunch.

Раніше калькулятор Google просто виводив на дисплей результат математичної операції, яка прописувалася у пошуковому рядку. Тепер – відображається дисплей, а сам калькулятор має і голосову підтримку також.

Голосова підтримка дозволяє отримувати відповіді на запити типу what is the square root of 30 / скільки буде корінь квадратний з 30?, чи square root of 30 / корінь квадратний з 30, або можна викликати сам калькулятор, сказавши калькулятор, відзначає TechCrunch.

Ми спробували ввести цифрові («5+5») та текстові («what’s 5-5») математичні запити в українську версію Google, проте поки що отримуємо, як і раніше, одразу відповідь, без інтерфейсу калькулятора. Відповідно, переваги оновленого Google Calculator українські користувачі поки що оцінити не зможуть. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Your Idea
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду