У Facebook 8,7% підробних акаунтів

00:00,
2 Серпня 2012
1479

У Facebook 8,7% підробних акаунтів

00:00,
2 Серпня 2012
1479
У Facebook 8,7% підробних акаунтів
Такі дані наведено у першому щоквартальному звіті Facebook як публічної компанії, повідомляє портал CNet News.

У звіті відзначається, що станом на червень 2012 року щомісячна аудиторія сервісу склала 955 млн. користувачів.

За підрахунками Facebook, 8,7% користувачів створюють акаунти, які суперечать правилам сервісу. Це – близько 83,09 млн. акаунтів.

Facebook також уточнює дані щодо цих існуючих 8,7% некоректних акаунтів, розділивши їх на декілька типів.

Так, 4,8% акаунтів дублюються (один користувач має декілька акаунтів, що заборонено правилами Facebook), 2,4% акаунтів класифіковано неправильно (наприклад, користувачі створюють акаунти замість публічних сторінок), 1,5% акаунтів є небажаними (наприклад, боти, акаунти домашніх улюбленців, акаунти вигаданих осіб і т.п.).

Ще у березні Facebook заявляв, що кількість фейкових акаунтів коливається від 5% до 6%, зауважує CNet News.

Однак це не означає, що протягом останніх декількох місяців було створено велизечну кількість «пустишок». Оприлюднені у звіті цифри скоріше можна пояснити тим, що Facebook розширив класифікацію підробних акаунтів, пояснює портал.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
JonLoomer
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду