Russia Today продаватиме відео іншим телеканалам

00:00,
7 Серпня 2012
1183

Russia Today продаватиме відео іншим телеканалам

00:00,
7 Серпня 2012
1183
Russia Today продаватиме відео іншим телеканалам
Російський канал RT (мовлення англійською, арабською та іспанською) запускає відеоагентство з офісом у Берліні, яке продаватиме матеріали каналам з усього світу, розповіла у інтерв’ю «Известиям» головний редактор Russia Today Маргарита Симон’ян.

За словами Симон’ян, новий проект буде ширше існуючого проекту FreeVideo, у рамках якого RT безкоштовно надає каналам сюжети та програми.

«Якщо FreeVideo – онлайн-проект, куда викладаються лише ті матеріали, котрі ми знімали для своїх потреб, то новий проект буде працювати як повноцінне відеоагентство. Ми будемо знімати відео спеціально для нього, і готувати синхрони, і підбирати експертів», – відзначила Маргарита Симон’ян, додаючи, що на сам проект FreeVideo наразі підписані 12,5 тис. телеканалів з 185 країн світу.

Новий проект, за словами головного редактора Russia Today, надаватиме матеріали на платній основі – тоді, коли «вийде на виробничі потужності», Симон’ян розраховує, що це відбудеться вже у наступному році. Керівником нового відеоагентства стане Денис Трунов.

Для агентства буде відкрито декілька корпунктів, проте в першу чергу RT розраховуватиме на вже існуючі домовленості з телестанціями у різних країнах, додає Симон’ян.   

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Маргарита Симон’ян / «Известия»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду