The Huffington Post запустив власний онлайн-канал HuffPost Live

00:00,
14 Серпня 2012
1768

The Huffington Post запустив власний онлайн-канал HuffPost Live

00:00,
14 Серпня 2012
1768
The Huffington Post запустив власний онлайн-канал HuffPost Live
До ефіру HuffPost Live можуть потрапити користувачі інтернету – за допомогою веб-камер та відеочатів типу Skype або Google+ Hangouts.

Для роботи над каналом було створено команду у близько 100 працівників. Сітка мовлення HuffPost Live передбачає 12-годинні ефіри п’ять днів на тиждень, пише Guardian.

Ведучі каналу обговорюють актуальні новини між собою, долучитися до ефірів за допомогою відеочату можуть також інтернет-користувачі.

Засновник The Huffington Post Аріанна Хаффінгтон (Arianna Huffington) відзначила, що для HuffPost змінювати концепцію подачі новин не вперше – як відомо, сайт The Huffington Post відрізняється ухилом у блогерський формат.

«Сім років тому HuffPost повністю змінив спосіб подачі новин. І тепер, з HuffPost Live саме ви отримуєте запрошення долучитися до бесіди – ким би ви не були, і де б ви не були», – зауважила Хаффінгтон.

Для того, щоб долучитися до ефіру HuffPost Live, слід заповнити спеціальну форму на сайті – у ній потрібно аргмуентувати, чому саме ви можете стати цікавим співрозмовником в ефірі. При цьому свою аргументацію потрібно вкласти у ліміт в 140 символів.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Інтерфейс HuffPost Live / MediaSapiens
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
opequepog
02:27 / 15.03.2023
You can ask for a medicine that is not on our preferred drug list non prescription cialis online pharmacy
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду