Близько 9 тис. журналістів під час Олімпіади працювали у лондонському прес-центрі London Media Centre

00:00,
15 Серпня 2012
1134

Близько 9 тис. журналістів під час Олімпіади працювали у лондонському прес-центрі London Media Centre

00:00,
15 Серпня 2012
1134
Близько 9 тис. журналістів під час Олімпіади працювали у лондонському прес-центрі London Media Centre
Автори:
Про це РІА «Новости» повідомив керівник London Media Centre (LMC) Марк Хауелл.

London Media Centre працював у період з 9 липня до 14 серпня: заявки на роботу у ньому подали 8,8 тис. неакредитованих журналістів з 102 країн світу, з’явилися у LMC близько 7,2 тис. з них, також було видано 1,7 одноденних перепусток до прес-центру – що дає підстави говорити про цифру у близько 9 тис. працюючих протягом Олімпіади у LMC журналістів, розповів Хауелл.

Після 2-тижневої перерви London Media Centre знову працюватиме у період проведення Паралімпіади.

Прес-центр, створений компанією London and Partners у партнерстві з олімпійським спонсором Visa, розташовано поруч з Парламентською площею.

Під час Олімпіади журналісти цілодобово працювали у центрі, маючи у своєму розпорядженні дві зали для прес-конференцій, залу з Wi-Fi, на трьох поверхах прес-центру розташувалися також туристичні стенди та кімнати.

«Піковим моментом навантаження для центру було 600 осіб, зазвичай у нас працювало 200-300 журналістів», – розповів Хауелл.

За п’ять тижнів LMC став платформою для більше ніж 40 подій, а найбільша кількість заявок (близько 600) щодо роботи журналістів у центрі надійшла з Китаю.

LMC для неакредитованих журналістів став гідним доповненням до базового олімпійського прес-центру для акредитованих представників ЗМІ, який був розташований на території Олімпійського парку у Стратфорді, резюмував Марк Хауелл. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
РІА «Новости»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду