«Маркер» змінить формат у вересні

00:00,
29 Серпня 2012
1125

«Маркер» змінить формат у вересні

00:00,
29 Серпня 2012
1125
«Маркер» змінить формат у вересні
Про перезапуск порталу ділових новин повідомляє Lenta.Ru з посиланням на джерело у холдингу «Ньюс медиа», в структуру якого входить «Маркер».

За даними Lenta.Ru, подробиці перезапуску онлайн-газети «Маркер» «Ньюс медиа» повідомить пізніше. Однак вже відомо, що новим головним редактором «Маркера» стане заступник головного редактора Олександр Кондратьєв.

Нинішній головний редактор Олександр Потапов з червня 2012 року керує порталом «Известия».

Чутки про закриття «Маркера» як окремого видання і злиття з редакцією «Известий» розповсюджувалися ще влітку минулого року, коли «Ньюс медиа» проводила у «Известиях» ребрендинг. Тоді частина матеріалів «Маркера» почали з’являтися у «Известиях».

Після цього «Маркер» продовжив працювати під власним брендом, проте змінив головного редактора – замість Валерія Вайсберга ним став Олександр Потапов.

«Маркер»ділова інтернет-газета, яка висвітлює теми економіки, бізнесу, політики, а також аналізує фінансові новини і ситуації на ринках. Заснована 1 безезня 2010 року. Серед особливостей видання можна відзначити любов до інтерактивних сервісів, інфографіки, а також специфічний стиль ілюстрування матеріалів. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
MediaSapiens
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду