Користувачі Dropbox зможуть захистити свої дані другим паролем

00:00,
29 Серпня 2012
1132

Користувачі Dropbox зможуть захистити свої дані другим паролем

00:00,
29 Серпня 2012
1132
Користувачі Dropbox зможуть захистити свої дані другим паролем
При подвійній системі авторизації користувачі хмарного сервісу зберігання даних Dropbox отримуватимуть другий пароль на мобільний телефон, повідомляє TechSplurge.

Як відзначають розробники, подвійна система верифікації була створена для посилення захисту від зламу акаунтів.

Ця функція є опціональною, включити її можна у налаштуваннях сервісу.

Dropbox розпочав роботу у квітні 2008 року. Сервіс хмарного типу з кросплатформовим клієнтом (Windows, Mac і Linux) дозволяє зберігати до 2 Гб даних у безкоштовній версії. Платні тарифи надають користувачам додатковий дисковий простір, вартість платних тарифів – від $9,99 на місяць.

Клієнт Dropbox синхронізує вказані на локальному комп’ютері файли з онлайновим сховищем. При цьому використовується так званий DeltaSync-метод – на сервер передається не увесь файл, а змінена його частина, що дозволяє суттєво зменшити інтернет-трафік.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Dropbox
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду