Оголошено переможців Online Journalism Awards-2012

00:00,
31 Серпня 2012
952

Оголошено переможців Online Journalism Awards-2012

00:00,
31 Серпня 2012
952
Оголошено переможців Online Journalism Awards-2012
Комітет заснованої у травні 2000 року з метою відзначати найкращі досягнення онлайн-журналістики премії Online Journalism Awards оголосив переможців 2012 року. 

Урочисте привітання переможців відбудеться 22 вересня, під час конференції Online Journalism Awards-2012 у Сан-Франциско.

Член правління Online Journalism Awards Джош Хеч (Josh Hatch) відзначив, що представлені роботи вкотре здивували жюрі своєю якістю, особливо Хеч відзначив уміння онлайн-журналістів використовувати потенціал соцмедіасфери, а також не лише створювати інформативні матеріали, але й цікаво подавати їх аудиторії.

Серед великих впливових онлайн-видань оргкомітет премії відзначив сайти CNN, The New York Times, The Seattle Times і The Wall Street Journal. «Середніми» впливовими виданнями стали California Watch, ProPublica, Slate Magazine, WNYC, невеликими, але досить впливовими названі FRONTLINE, Homicide Watch D.C., St. Louis Beacon, The Texas Tribune.

Найбільш впливовими серед неагломовних видань, які розвиваються, стали 20minutos.es (Іспанія), Il Tirreno (Італія) та Rue89 (Франція).

У категорії Breaking News серед великих видань були відзначені впливові репортажі про смерть Муаммара Каддафі Al-Jazeera, події у лівійському Тріполі Associated Press, ураган Айрін The New York Times, Occupy L.A. The Los Angeles Times.

З повним переліком переможців можна ознайомитися тут

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
MediaSapiens
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду