У Великобританії оцифрували архів Вінстона Черчилля

00:00,
12 Жовтня 2012
1306

У Великобританії оцифрували архів Вінстона Черчилля

00:00,
12 Жовтня 2012
1306
У Великобританії оцифрували архів Вінстона Черчилля
Архів містить як  офіційні документи політика, так і його особисті папери – рахунки за бренді та сигари, листи i нариси промов, пише The Daily Telegraph.

Сайт архіву був створений за підтримки видавництва Bloomsbury Publishing та Архіву Вінстона Черчилля у Колледжі імені Черчилля в Кембріджі.

Сканування та обробка документів тривала близько двох років, відзначає The Daily Tekegraph.

Доступ до архіву після перерахування абонентської плати надаватиметься бібліотекам та науковим установам. Доступ для приватних осіб поки що не передбачено.

Оцифрований архів дозволить колекції «продемонструвати свій справжній потенціал» та «ще раз постати перед широкою аудиторією», зауважив секретар Архіву Вінстона Черчилля Аллен Пеквуд (Allen Packwood).

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Getty / The Daily Telegraph
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду