Колишній голова «Groupon Україна» запускає аналог Instagram

00:00,
17 Жовтня 2012
1283

Колишній голова «Groupon Україна» запускає аналог Instagram

00:00,
17 Жовтня 2012
1283
Колишній голова «Groupon Україна» запускає аналог Instagram
Інтернет-підприємець  Кен Лівер, який донедавна очолював Groupon в Україні, запускає мобільний соціальний фотощоденник Diarize.co, що може стати конкурентом Instagram. 

Як  розповів Кен Лівер в інтерв’ю для ain.ua, він довгий час хотів зайнятися повноцінним підприємництвом, а в Україні є для цього незайняті ніші. Зокрема, він запустив новий стартап по мобільним додаткам Diarize.co.

«Цей додаток дозволяє вам робити знімки, які ви зазвичай не робите – людей, яких ви бачите навкруги (колег, сім’ю) і речі, якими ви займаєтесь щодня. Він надсилає вам нагадування (так часто, як ви захочете), щоб ви звикли фотографувати ваше життя», - розповів Кен Лівер.

Наявність вбудованого будильника – головна особливість додатку: у встановлений час він нагадує користувачу, що той хотів зробити фото. Фотографія розміщується у щоденнику користувача, де її можуть побачити та прокоментувати друзі.

Також можна переглядати фотографії за певний день, в тому числі на карті Google.  Згодом стануть доступні додаткові функції, такі як перегляд щоденників друзів.

Diarize  сумісний з iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3,4 і 5 покоління) та iPad. Додаток можна завантажити в App Store.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ain.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду