YouTube запускає сервіс «Кампанії» для некомерційних організацій

00:00,
22 Жовтня 2012
1170

YouTube запускає сервіс «Кампанії» для некомерційних організацій

00:00,
22 Жовтня 2012
1170
YouTube запускає сервіс «Кампанії» для некомерційних організацій
За допомогою нового сервісу YouTube Campaigns можна створювати кампанії для досягнення певної кількості переглядів відео.

«Нова функція дозволяє некомерційним організаціям створювати кампанії з метою збільшити кількість переглядів роликів чи кількість людей, підписаних на канал, також вона дозволяє людям зробити свій внесок у реалізацію  цілей організації», - йдеться на офіційному блозі відеохостингу.

Організація може вказувати, якої кількості переглядів відеоролику вона хоче досягти. Під час програвання ролику  користувачі будуть бачити спеціальну шкалу - вона відображає, скільки переглядів ще потрібно до визначеної цілі.

Кампанія може складатися з одного або декількох відео.  Якщо вони належать до однієї кампанії, то будуть відображатися в одному блоці, поряд буде інформація про цілі організації

Новий сервіс є частиною програми для некомерційних організацій YouTube Nonprofit Program, яку компанія запустила у квітні. Зараз у програмі бере участь 18 тисяч організацій, раніше відеохостинг запустив для них можливість онлайн-трансляцій та дозволив ставити кнопку для збору пожертвувань.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
youtube-global
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду