Партнерська програма YouTube поширилася на Росію

00:00,
22 Травня 2012
1498

Партнерська програма YouTube поширилася на Росію

00:00,
22 Травня 2012
1498
Партнерська програма YouTube поширилася на Росію
Заробляти на своїх зацікавленнях тепер може і російська аудиторія інтернету, повідомляється у офіційному Google Blog.

За даними Google, кількість партнерів, які заробляють на розміщенні свого відео у YouTube більше $1 тис. на місяць, у 2011 році збільшилася вдвічі.

«Кілька років тому американський візажист Мішель Фан відкрила власний канал на YouTube, де стала викладати відеоуроки макіяжу. У 2008 році Мішель подала заявку на участь в партнерській програмі YouTube. Після схвалення дівчина почала отримувати прибуток від демонстрації реклами на своєму каналі, аудиторія якого продовжувала зростати. Завдяки цьому джерелу прибутку Мішель змогла підтримувати всю свою родину, переїхала до Лос-Анджелесу і отримала пропозицію від Lancôme стати представником компанії в інтернеті», – наводить компанія приклад успіху, досягненого завдяки грамотній роботі з YouTube.

Серед вимог до контенту: YouTube-канал повинен належати безпосередньо бажаючому взяти участь у партнерській програмі, користувач повинен володіти авторськими правами як на відео-, так і на аудіо-матеріал, канал повинен бути популярним та регулярно оновлюватися.

Можливості партнерської програми передбачають, зокрема, завантаження відео високої якості Full HD, можливість розміщувати відео без обмежень на тривалість та розмір файлів, використовувати додаткові варіанти оформлення каналу.

Монетизація контенту відбувається шляхом розміщення YouTube реклами на каналах користувачів-учасників партнерськох програми. При цьому, які відео монетизувати, а які залишати без реклами, користувач обирає самостійно.

Учасник програми також може обрати формат реклами, що демонструватиметься на його каналі. Більшу частину прибутку, відзначає Google, отримуватиме власник каналу у вигляді авторських нарахувань. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
LCFC
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду