Apple презентувала новий міні-планшет

00:00,
24 Жовтня 2012
4207

Apple презентувала новий міні-планшет

00:00,
24 Жовтня 2012
4207
Apple презентувала новий міні-планшет
23-го жовтня у Сан-Франциско  відбулась презентація, на якій компанія показала два нових планшети: iPad 4 і iPad mini.   

Найбільш очікувана новинка від Apple – це планшет зі зменшеним дисплеєм. Компактний iPad mini має діагональ 7,9 дюймів і роздільну  здатність як у «старого» iPad2 – 1024 на 768.     

Віце-президент  компанії з маркетингу  Філ Шилер підкреслив, що перед компанією стояла задача зробити новий планшет «тонким як олівець». Товщина корпусу планшета – 7,2 мм.

У новинки двоядерний процесор A5. Від батареї iPad mini працюватиме 10 годин, як і інші планшети Apple. Провідний дизайнер компанії Джоанатан Айв переконує, що новий iPad mini не став менш функціональним, ніж його попередник.   

«Наша ціль була в тому, щоб зібрати всі ті чудові речі, які ви можете робити в планшеті звичайного розміру і “запакувати” у значно менший продукт, - говорить Джонатан Айв у промо-ролику. – Втрата є тільки у розмірі. Ми повернулись на самий початок і створили продукт, який є концентрацією – не зменшенням чи ослабленням -  оригіналу».

Вага пристрою 300 г, планшет підтримує роботу у мережах LTE, має 5-мегапіксельну камеру і фронтальну HD-відеокамеру.

Пристрій буде випускатися із корпусом білого або чорного кольору. iPad mini надійде у продаж 2-го листопада  і стане найдорожчим компактним планшетом на ринку – коштуватиме від 329 доларів.

Новий планшет iPad 4, що його також презентували вчора, має більш потужний процесор A6X. У новинки також удвічі швидший Wi-Fi і новий роз'єм Lightning як у iPhone 5.

Модель iPad 4 із 16 Гб пам’яті коштуватиме у США $499, а модель із підтримкою LTE – $629.

Порівняльні технічні характеристики нових планшетів можна переглянути на офіційному сайті Apple, а також презентаційний ролик iPad mini

Фото The Verge, Mashable, Apple.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
mashable
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду