Apple запустить онлайн радіо

00:00,
26 Жовтня 2012
1206

Apple запустить онлайн радіо

00:00,
26 Жовтня 2012
1206
Apple запустить онлайн радіо
Онлайн-сервіс для прослуховування музики в потоковому режимі може бути запущений вже на початку 2013-го року. 

Apple інтенсивно проводить переговори з компаніями звукозапису і готується запустити потокове інтернет-радіо. Це буде  прямий конкурент вже  відомого на ринку онлайн-радіо Pandora, повідомляє Bloomberg, посилаючись на свої джерела (як зазначено на ресурсі, поки що джерела  бажають бути анонімними, оскільки переговори ще тривають).

Переговори Apple з компаніями проводяться в першу чергу щодо частки рекламних доходів. Крім передплати за ліцензію, лейбли також хочуть отримувати частку нарахувань під продажу реклами на сервісі.  

 Специфіка радіо Pandora – це адаптація  контенту відповідно до смаків слухача, тобто підбір музики в залежності від того, що користувач слухав до цього. Щоб конкурувати з Pandora, Apple планує надати більшу свободу користувачам: умови, на яких працює Pandora з лейблами, обмежують частоту прослуховувань композицій за певний проміжок часу. В Apple  таких обмежень не буде, крім того компанія планує домовитися про більш ранній доступ до нових композицій.

 

Сервіс буде працювати на пристроях Apple - iPhone, iPad і iPod Touch, акценту на веб-браузерах компанія не планує, повідомляє Bloomberg

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Banglanews24
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду