MiroHost заявив про погрози й безпрецедентну хвилю DDoS-атак через вибори

00:00,
29 Жовтня 2012
1271

MiroHost заявив про погрози й безпрецедентну хвилю DDoS-атак через вибори

00:00,
29 Жовтня 2012
1271
MiroHost заявив про погрози й безпрецедентну хвилю DDoS-атак через вибори
В останні дні виборів було зафіксовано найбільшу кількість різних типів атак на різні ресурси, заявив український хостинг-провайдер MiroHost. Абсолютний максимум був досягнутий 25 жовтня.

«У зв’язку з цим нам довелося навіть переконфігурувати свою мережу»,  зазначив у коментарі сайту «Дело» президент компанії MiroHost Олександр Ольшанський.

За його словами, компанія з таким зіштовхується вперше. Він також повідомив, що на відміну від попередніх виборчих кампаній, коли атак зазнавали сайти ЗМІ, цього року атакували сайти  партій та персональні сайти кандидатів. Серед них – сайти byut.kharkov.ua, klichko.org і mir.im.

Також Ольшанський повідомив, що 27 жовтня у кмпанію двічі телефонувала людина і вимагала відключити сайт одного із кандидатів, погрожуючи у  разі відмови атакою на ресурси MiroHost.

У коментарі «Українській правді» Олександр Ольшанський уточнив, що йдеться про персональний сайт Льва Миримського. Хто саме погрожував, він сказати не зміг.

Президент MiroHost стверджує, що його компанія надає послуги усім, незалежно від їх політичної приналежності. Тому він здивований, що замість «походів до урн для голосування деякі люди намагаються натиснути на виборчий процес, атакуючи сайти неугодних їм кандидатів і політичних сил».

Ольшанський також стверджує, що з кожними новими виборами кількість атак у мережі зростає.

«Демократія спирається на свободу інформації. Якщо ми знищимо свободу обміну інформацією, то ніякої демократії не буде. Такі дії – ні за якусь сторону, ні проти якоїсь сторони, такі дії просто проти виборів як таких»,  додав він.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Qwas
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду