У «Арт-проекті» Google – ще більше шедеврів

00:00,
31 Жовтня 2012
1085

У «Арт-проекті» Google – ще більше шедеврів

00:00,
31 Жовтня 2012
1085
У «Арт-проекті» Google – ще більше шедеврів
29 нових музеїв з 14 країн світу розмістили свої колекції онлайн.

В квітні цього року Google оголосила про значне розширення свого «Арт-проекту». За даними компанії, з того часу у віртуальному музеї картини, скульптури, стріт-арт і фотографії переглянуло більше 15 млн. відвідувачів.

Серед нових учасників «Арт-проекту» – Музей сучасного мистецтсва в Стамбулі, Арт-галерея Південної Австралії, італійський Палаццо Веккьо та Прінстонський університет.

До уваги користувачів також – колекція Національного балету Канади, мистецтво доколумбової епохи з Перу і декоративно-прикладне мистецтво з Китаю.

Оскільки загальна кількість віртуальних арт-об’єктів вже перевищила 35 тис., Google пропонує нові способи споглядання та аналізу колекцій. Так, наприклад, до кожної картини додано кнопку «Порівняти», що дозволяє спостерігати, як розвивався стиль художника, або дослідити мистецькі тенденції різних культур тієї чи іншої доби.

Як відзначає Google, у рамках «Арт-проекту» віртуальні вартіанти мистецьких творів представили вже більше 180 партнерів, понад 300 тис. користувачів створили власні онлайн-галереї, а сам проект активно розвиватиметься і надалі.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Всі фото: Google.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду