Голлівудська кінострічка про Стіва Джобса складатиметься з трьох епізодів

00:00,
18 Листопада 2012
2165

Голлівудська кінострічка про Стіва Джобса складатиметься з трьох епізодів

00:00,
18 Листопада 2012
2165
Голлівудська кінострічка про Стіва Джобса складатиметься з трьох епізодів
Кіноверсія біографії Стіва Джобса складатиметься лише з трьох сцен, пише Ars Technicа.

Сценарист Аарон Соркін (Aaron Sorkin) розповів, що кінострічка про Стіва Джобса складатиметься з трьох сцен.

Соркін зауважив, що кожна із сцен триватиме близько 30 хвилин, і відбуватиметься у «реальному часі» – для героїв фільму кожен епізод триватиме також півгодини.

«Увесь фільм буде обмежений трьома сценами, і лише ними, які відбуватимуться у режимі реального часу», – відзначив Соркін.

Стрічка буде присвячена подіям напередодні анонсу комп’ютера Mac, робочої станції NeXT та плеєра iPod.

Соркін також зауважив, що характер Джобса, його дратівливість і невихованість, що за них часом дорікали засновнику Apple, роблять його людиною, про яку справді цікаво знімати фільм.

«Немає жодного сенсу говорити про ідеальних людей. Прекрасні люди – яких, до речі, ймовірно, і не існує – не є цікавими. «Звичайних» людей також не існує. Немає такого поняття – «звичайна людина». Стів Джобс був незвичайним, геніальним, і мав надзвичайно суперечливий характер», – відзначив Аарон Соркін.

Наприкінці минулого року кінокомпанія Sony Pictures звернулася до сценаріста фільму «Соціальна мережа» Аарона Соркіна з пропозицією написати сценарій фільму про Стіва Джобса.

Основою для сценарію повинна стати перша біографія засновника Apple від екс-редактора журналу Time Волтера Айзексона Steve Jobs by Walter Isaacson («Стів Джобс». Автор Волтер Айзексон).

Аарон Соркін і Стів Джобс були знайомі. На передчасну смерть голови Apple сценарист відгукнувася емоційною статтею, у якій, зокрема, йшлося про те, що одного разу Джобс попросив Соркіна написати сценарій до одного з мультфільмів своєї студії Pixar, однак Соркін відмовився, оскільки не зміг примусити розмовляти «неживі» об’екти.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Аарон Соркін (Aaron Sorkin) / Zimbio
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду