Програміст із Києва домігся блокування рахунків лідера ЛНР

Програміст із Києва домігся блокування рахунків лідера ЛНР

00:00,
16 Червня 2014
2186

Програміст із Києва домігся блокування рахунків лідера ЛНР

00:00,
16 Червня 2014
2186
Програміст із Києва домігся блокування рахунків лідера ЛНР
Програміст із Києва домігся блокування рахунків лідера ЛНР
Автори:
Програміст із Києва Євген Докукін домігся блокування електронних рахунків деяких прихильників «Донецької народної республіки» та «Луганської народної республіки» системами Webmoney та «Яндекс.Гроші». Серед власників заблокованих онлайн-гаманців є лідер луганських сепаратистів Валерій Болотов. Про це Євген Докукін повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Як програміст пише у соцмережі, він звертається до  адміністрацій різних електронних платіжних систем з вимогою заблокувати рахунки терористів з ЛНР, ДНР, «Російської православної армії» та ін..

 

 

Свою діяльність Євген Докукін веде у рамках створеного ним проекту «Українські кібервійська». Ініціатор називає це «кібербатальйоном для проведення оборонних і наступальних операцій в Інтернеті, для протидії сепаратистам і терористам та протидії інформаційній війні проти України».

 

 

Силами Євгена Докукіна та його однодумців уже були проведені так звані операції  «Кібершторм» та «Кіберураган». Вони мали на меті блокування мобільних телефонів терористів на Сході України.

 

Крім цього, активіст веде інформаційну боротьбу з російською пропагандою у вільній енциклопедії «Вікіпедія». Там він постійно створює власні статті на тему подій, що нині відбуваються, а також активно виправляє російські.

 

Крім цього, хакер займається DDoS-атаками веб-ресурсів ДНР. Сьогодні він, зокрема, повідомив, що заблокував сайт donetsk-gov.su.  «Раз офіційний сайт не працює, то і ДНР не працює. До побачення», - написав він. Однак наразі сайт вже відновив роботу. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
facebook.com/eugene.dokukin
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду