Видавничий дім Sanoma Independent Media очолив Жан-Еммануель де Вітт

00:00,
19 Лютого 2013
1454

Видавничий дім Sanoma Independent Media очолив Жан-Еммануель де Вітт

00:00,
19 Лютого 2013
1454
Видавничий дім Sanoma Independent Media очолив Жан-Еммануель де Вітт
Жан-Еммануель де Вітт розпочне виконувати обов’язки генерального директора Sanoma Independent Media з 1 квітня 2013 року, повідомляє Lenta.Ru з посиланням на отриманий прес-реліз.

«Жан-Еммануель де Вітт – керівник, який добре знайомий із російським медаринком і має чудовий міжнародний досвід», – відзначив генеральний директор бізнес-підрозділу Sanoma Media Russia & CEE Хайке Розенер.

42-річний Жан-Еммануель де Вітт (Jean-Emmanuel de Witt) працював у медіакомпанії Hachette Filipacchi Media з 1996 року. З 2003 року, переїхавши до Росії, він займався операційною діяльністю українського та російського підрозділу Hachette. Обіймав посаду першого віце-президента в країнах СНД видавничого дому Hearst Shkulev Media (раніше називався Hachette Filipacchi Shkulev).

Попередній генеральний директор Sanoma Independent Олена Мяснікова залишила видавничий дім у вересні 2012 року. Своє рішення вона пояснила обмеженням своїх директорських повноважень керівництвом компанії.

Видавничий дім Independent Media засновано Дерком Сауером у 1992 році. У 2005 році компанію придбала фінська медіагрупа Sanoma. У 2007 році Сауер залишив посаду генерального директора видавчниого дому. 11 лютого 2013 року Дерк Сауер оголосив про те, що залишає посаду голови ради директорів газети «Ведомости». При цьому він збереже за собою посаду голови ради спостерігачів Sanoma Independent Media.

Серед активів Sanoma Independent Media – зокрема, топові глянцеві бренди Cosmopolitan, Harper’s Bazaar, Men’s Health, Esquire, National Geographic, Grazia, а також ділові видання «Ведомости» і The Moscow Times.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Жан-Еммануель де Вітт. Фото: RB.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду