Twitter адаптує рекламу до ключових слів у повідомленнях

00:00,
18 Квітня 2013
1184

Twitter адаптує рекламу до ключових слів у повідомленнях

00:00,
18 Квітня 2013
1184
Twitter адаптує рекламу до ключових слів у повідомленнях
Сервіс мікроблогів запроваджує новий принцип показу контекстної реклами, йдеться на офіційному блозі компанії.

Раніше контекстна реклама у Twitter ґрунтувалась на даних про інтереси користувача – сервіс аналізував, які сторінки фоловить людина. Однак зараз найважливішу роль буде  відігравати зміст твітів.     

«Ця нова функція дозволить рекламістам охопити аудиторію, базуючись на ключових словах у їх останніх твітах та повідомленнях, які вони ретвітили», - написано у блозі.

Компанія  наводить приклад функціонування такої реклами: приміром,  користувач написав, що йому подобається альбом улюбленого гурту, і потім  виявляється, що гурт виступить с концертом у його місті. Тоді  реклама поєднує  геотаргетування та  ключові слова – в результаті, користувачу запропонують купити квитки на концерт.

Розробники запевняють, що користувачі не побачать різниці у користуванні сервісом – «ми не будемо показувати рекламні повідомлення частіше у таймлайні, і користувачі як  і раніше зможуть прибрати їх, якщо будуть вважати недоречними». 

Нова реклама буде впроваджена на всіх ринках та всіма мовами.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: Guardian
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду