New York Times може зробити дешевшою передплату на сайт

00:00,
19 Квітня 2013
1427

New York Times може зробити дешевшою передплату на сайт

00:00,
19 Квітня 2013
1427
New York Times  може зробити дешевшою передплату на сайт
Видання прагне перетворити якомога більшу кількість звичайних відвідувачів на передплатників. 

Зараз сайт відвідують близько 40 млн. читачів з усього світу – таку цифру назвав Пол Смурль, віце-президент NYT з платних сервісів, на конференції Digital Media Europe у Лондоні. Тому менеджмент газети міркує над тим, як монетизувати цю аудиторію (у вільному доступі на сайті можна переглянути обмежену кількість публікацій).  

Передплата на всі ресурси сайту коштує 35 доларів за 4 тижні. В інтерв’ю для Journalism.co.uk Смурл відзначив, що компанія розглядає проекти передплати, приміром,  за 10 доларів. Однак, звичайно, за таку ціну користувач матиме доступ лише до частини цифрового контенту.

Відповідаючи на питання, який головний урок винесли у The New York Times за два роки платного доступу, Смурл сказав – «ми повинні були зробити це раніше».

Зараз сайт має 640 тис. передплатників лише цифрової версії, плюс 900 тис. передплатників і електронної і друкованої версії. Таким чином, 1,7 млн. користувачів платять за електронний контент.

На сайті зараз зареєстровано близько 10 млн. користувачів, з моменту впровадження платного доступу у 2011 році кількість користувачів скоротилась у США  на 10-15%, а у світі – на 5-10%. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото:Thedigitalbus
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду