Кількість користувачів iCloud перевищила 300 млн

00:00,
24 Квітня 2013
1296

Кількість користувачів iCloud перевищила 300 млн

00:00,
24 Квітня 2013
1296
Кількість користувачів iCloud перевищила 300 млн
Кількість користувачів iCloud, хмарного сервісу Apple для зберігання і синхронізації даних, перевищила 300 млн, повідомляє РІА «Новости» з посиланням на дані конференції із фінансовим директором компанії Пітером Оппенгеймером (Peter Oppenheimer).

Запуск iCloud відбувся у жовтні 2011 року, одночасно із виходом фінальної версії операційної системи iOS 5. Користувачі сервісу мають 5 Гб безкоштовного простору, однак можуть збільшити ліміт за додаткову плату.

З кінця грудня 2012 року iCloud залучив близько 50 млн нових користувачів. Конкурент iCloud Dropbox повідомив у листопаді 2012 року про 100 млн користувачів.

Крім Dropbox конкурентами iCloud є хмарні сервіси інших впливових IT-корпорацій, зокрема, Google Drive і Microsoft SkyDrive.

Раніше Apple повідомляла про активне збільшення аудиторії інших своїх сервісів. Так, каталог App Store вже нараховує 850 тис. програм для iOS-гаджетів, а користувачі завантажиди з магазину більше 45 млрд додатків із 2008 року. Магазин контенту iTunes, за даними Apple, збільшив квартальну виручку на 28% до $2,4 млрд.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: Techstorm.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду