Російська телевізійна премія «ТЭФИ» змінить формат

00:00,
24 Квітня 2013
1345

Російська телевізійна премія «ТЭФИ» змінить формат

00:00,
24 Квітня 2013
1345
Російська телевізійна премія «ТЭФИ» змінить формат
Фонд «Академия Российского телевидения» (АРТ) вирішив відмовитися від проведення заснованої ним національної премії за досягнення у сфері телевізійних мистецтв «ТЭФИ» в традиційному форматі у 2013 році. Про це повідомляється на сайті «Академии российского телевидения».

Рішення про необхідність зміни формату Національного телевізійного конкурсу «ТЭФИ» ухвалили 23 квітня на засіданні ради засновників фонду «Академия Российского телевидения» (АРТ).

Зараз із членів АРТ створюється робоча група, яка працюватиме над розробкою нового регламенту і нових правил проведення Національного телевізійного конкурсу «ТЭФИ».

При цьому засновники фонду підтримали проведення у 2013 році Всеросійського телевізійного конкурсу «ТЭФИ-Регион» і 3-го Міжнародного телевізійного фестивалю «ТЭФИ-Содружество».

Генеральний директор фонду АРТ Етері Левієва у коментарі РІА «Новости» відзначила: «Нічого не відомо поки що, на жаль. Можливо, буде ще декілька засідань, буде спеціальна комісія, яка розроблятиме регламент. Хто до цієї робочої групи увійшов, поки ще не відомо. Поки що це – вся інформація, новини з’являться, я думаю, ближче до осені».

«Думаю, що до осені конкурс не відбудеться. Буде працювати спеціальна група, якщо вони вважатимуть можливим зробити це раніше, може, вони і зроблять раніше. Я думаю, поки ми будемо концентруватися і розробляти регламент, це триватиме певний час. Може бути, ми ще раз зберемося і будуть інші новини», – додала вона.

Також, за даними РІА «Новости», стало відомо, що Михайло Швидкой поки що залишиться на посаді президента АРТ.

Раніше Швидкой заявляв про свій намір звертатися до засновників фонду із проханням про відставку. 

Таке рішення президента АРТ було пов’язане із ситуацією навколо премії «ТЭФИ» – про вихід зі складу АРТ оголосила Всеросійська державна телерадіокомпанія («ВГТРК»), а «Первый канал» відмовився від участі у «ТЭФИ»-2013 через відсутність реальних конкурентів.

Пізніше рада засновників  «Академии российского телевидения» вмовила Швидкого залишитися на посаді до зібрання АРТ і зберегти конкурс «ТЭФИ», призначивши нову дату.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: «Петербургский дневник».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду