Pierre & Alexandra Boulat Association оголошує міжнародний конкурс фотожурналістики

00:00,
13 Травня 2013
1170

Pierre & Alexandra Boulat Association оголошує міжнародний конкурс фотожурналістики

00:00,
13 Травня 2013
1170
Pierre & Alexandra Boulat Association оголошує міжнародний конкурс фотожурналістики
Заснована після смерті Олександри Булла асоціація Pierre & Alexandra Boulat Association з метою підтримки професійних авторів оголошує міжнародний конкурс фотожурналістики Visa Pour l’Image in Perpignan. Про це повідомляється у прес-релізі асоціації.

Переможець конкурсу отримає грант у розмірі €8 тис. Грант видається у два етапи: перша частина – у вересні 2013 року на фестивалі фотожурналістики Visa Pour l’Image in Perpignan, друга – після закінчення проекту, не раніше квітня 2014-го.

Участо у конкурсі безкоштовна. Заявки приймаються від фотожурналістів-професіоналів. Конкурсі фотографії повинні надаватися у форматі репортажу на соціальну, економічну, політичну або культурну тематику. Вимоги: 1. мінімум 3 репортажі (опубліковані чи необпубліковані); 2. рівень професійного фотожурналіста; 3. володіння усною і письмовою англійською або францзькою мовою.

Учасники погоджуються: 1. не подавати проект на інші конкурси до оголошення результатів Visa Pour l’Image in Perpignan у червні 2013 року; 2. у разі отримання гранту закінчити фоторепортаж до 15 квітня 2014 року і за можливості представити його для презентації на 26-му Міжнародному фестивалі фотожурналістики Visa Pour l’Image in Perpignan у вересні 2014 року; 3. не подавати проект на інші конкурси до його участі у фестивалі, якщо учасник отримав грант; 4. не публікувати будь-які фотографії з проекту, якщо учасник має намір представити його на фестивалі; 5. зазначати титул «Переможець конкурсу Visa Pour l’Image in Perpignan» при публікації і презентації репортажу; 6. на публікацію і презентацію робіт проекту у каталозі, який підготвує партнер Pierre & Alexandra Boulat Association – Laboratory Central Dupon Images; 7. на використання фотографій проекту для просування асоціації; 8. надати оркомітету 3 фотографії у високій якості (надіслати після закінчення проекту на CD), а також свій портрет для асоціації, компанії Canon і ImagesEvidence; надати асоціації 2 підписані роздруковані фото.

Заявка на конкурс повинна містити наступні документи: 1. підписана заявка; 2. копія паспорта або іншого посвідчення особи; 3. посвідчення професійного журналіста; 4. CV (біографія); 5. опис проекту, максимум одна сторінка без вказання імені – проекти оцінюватимуться анонімно; 6. бюджет проекту; 7. фоторепортаж: 10-20 чорно-білтх або кольорових фотографій; 8. при можливості – копії попередніх публікацій.

Завантажити документ з вимогами до заявки та анкетою можна тут. Заповнені заявки приймаються до 7 червня 2013 року включно. Надсилати заявку (без підтвердження) слід через FTP-сервер за адресою: adress – ftp.cosmosphoto.com, user – petaboulat, password – bourse.

Вимоги до фото: 1. якість низька; 2. формат лише .jpg; 3. розмір максимум 3 Мб. Опис фотографій слід включити у назву файлу. Кожне фото необхідно підписати. Нумерацію фотографій слід здійснювати у тому порядку, у якому автор хотів би надати їх на розгляд журі. Для збереження анонімності фотографії не повинні містити логотипи чи водяні знаки. Книги та інші форми презентації розглядатися не будуть.

Переможця конкурсу журі оголосить на фестивалі Visa Pour l’Image in Perpignan у вересні 2013 року.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: Photogrammer.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду