Mail.Ru Group запустила єдиний сервіс пошуку авіаквитків

00:00,
22 Травня 2013
972

Mail.Ru Group запустила єдиний сервіс пошуку авіаквитків

00:00,
22 Травня 2013
972
Mail.Ru Group запустила єдиний сервіс пошуку авіаквитків
Компанія Mail.Ru Group запустила новий сервіс Авиа@Mail.Ru, який дозволить обрати і придбати авіаквитки у будь-яку точку світу. Про це повідомляється у прес-релізі Mail.Ru Group.

База проекту Авиа@Mail.Ru містить більшість авіакомпаній світу, котрі дозволяють виписати електронні квитки, відзначили у Mail.Ru Group.

Вказавши дати і міста, користувач отримає доступ до переліку пропозицій від авіаперевізників, де зможе обрати найбільш зручний для себе варіант. Таким чином, відзначають розробники, відпадає необхідність вивчати сайт кожного авіаперевізника окремо.

При цьому сервіс завжди виводить кінцеву вартість квитків, із врахуванням аеропортових зборів та інших комісій.

«Мандрівники все частіше хочуть планувати маршрут самостійно, не звертаючись до туроператорів. Ми створили проект Авиа@Mail.Ru як спосіб зекономити час для всіх, хто планує відпустку чи відрядження. Сервіс дозволяє знайти найбільш зручні і дешеві квитки у рамках одного сайту за декілька кліків, і присвятити залишок часу підготовці, плануванню та іншим приємним і потрібним речам», – відзначив керівник проекту Путешествия@Mail.Ru Денис Танаєв.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: Mashing Magazine.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду