У російського каналу ТНТ змінився гендиректор

00:00,
8 Липня 2013
1129

У російського каналу ТНТ змінився гендиректор

00:00,
8 Липня 2013
1129
У російського каналу ТНТ змінився гендиректор
Новим генеральним директором каналу ТНТ став Ігор Гойхберг. Про це з посиланням на прес-службу холдингу «Газпром-Медиа» повідомляє «ИТАР-ТАСС».

Головою ради директорів ВАТ «ТНТ-Телесеть» обрано Романа Петренко, замість нього генеральним директором каналу ТНТ призначено Ігоря Гойхберга.

У повідомленні прес-служби «Газпром-Медиа» відзначається, що основним завданням, яке стоїть перед Романом Петренко, є стратегічний розвиток групи компаній ТНТ. Ігор Гойхберг до цього обіймав посаду першого заступника генерального директора ВАТ «Газпром-Медиа Холдинг».

Генеральний директор холдингу Микола Сенкевич, коментуючи призначення, відзначив, що «новий гендиректор телеканалу – системний менеджер з великим досвідом оперативного управління». «Їхнє партнерство з Петренко гарантує подальший успішний розвиток ТНТ», – підкреслив Сенкевич.

ТНТ – російський федеральний канал, входить в «Газпром-Медиа Холдинг» разом з каналом НТВ, радіостанцією «Эхо Москвы» і ВД «7 дней». За даними «Интерфакс», входить в п’ятірку найбільш популярних каналів Росії: на початку 2012 року аудиторія ТНТ складала більше 104 млн глядачів.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: ТНТ.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду